Hyppää sisältöön
kvalitest

Pakkausten pudotustestaus

Pudotustesteri on pakkaustestauksen perustyöväline, jolla voidaan toistettavasti, luotettavasti ja vertailukelpoisesti testata, miten pakkaus, laite tai tuote kestää pudotuksen pudotustesterin alustalle eri pudotuskorkeuksista ja -kulmista. Pudotus suoritetaan erilaisille alustoille, tyypillisesti metallille tai betonille. Pudotuskorkeudet vaihtelevat 30 cm:stä aina 2 metriin.

Pudotustestaus mahdollistaa myös kuljetuspakkausten kestävyyden ja suojaavuuden testaamisen ja varmistamisen niin kuljetuksen kuin varastoinninkin aikana. Pudotustesti onkin yksi eniten käytetyistä menetelmistä kuljetusvalidoinnissa ja pakkausoptimoinnissa.

Pudotustestaus voidaan suorittaa olemassa olevien standardien mukaan, tai asiakkaan omiin tarpeisiin perustuen. Esimerkiksi kansainväliset ISTA- ja ASTM-standardit ovat yleisesti käytettyjä, suosittuja menetelmiä.

Pudotustestit suoritetaan pudotustesterillä eli drop test -laitteella. Tarjoamme teille mm. KvaliDrop-pudotustestereitä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kannattaa kysyä meiltä!

LUE MYÖS:

Kuka hyötyy pudotustestauksesta?

Miksi pakkauksia kannattaa pudotustestata?

Yleisimmät vahingot logistiikkaketjussa ja kuinka ehkäistä niitä ennalta

VIDEO pudotustestistä:

VIDEO kartonkipakkauksen pudotustestauksesta, joka on yksi osa esim. Amazonin vaatimaa testausohjelmaa:

Haluatko lisätietoja? Voit ottaa yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella: