Yritys

kvalitest

Pakkaustestaus.fi-sivusto on Kvalitest Industrial Oy:n pakkaustestaukseen keskittyvä sivusto. Täältä löydät keskitetysti kaikki tarjoamamme pakkaustestauslaitteet ja -ratkaisut.

Kvalitest on teknologiatoimittaja, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn testaus- ja mittauslaitteita ja -ratkaisuja pohjoismaisen tutkimuksen, teollisen tuotannon ja huoltoliiketoiminnan tarpeisiin.

Olemme dynaaminen ja motivoitunut partneri, joka keskittyy luomaan arvoa asiakkaillemme ja maailman johtaville toimittajakumppaneillemme.

Kokenut testauslaiteasiantuntija

Kvalitestilla on toimistot sekä Suomessa että Ruotsissa, ja meitä on yhteensä yhdeksän työntekijää mittaus- ja testauslaitteiden parissa. Kaikilla kentällä työskentelevillä on kovatasoinen tuote- ja sovellusosaaminen. Yhdessä meillä on yli 100 vuoden kokemus testaus- ja mittaustuotteiden ja -järjestelmien markkinoinnista, myynnistä ja käytöstä.

Tarjoamme asennus-, kenttähuolto- ja kalibrointipalveluita toimittamiimme järjestelmiin. Huollamme kaiken, minkä myymme.

Me Kvalitestissa pyrimme aina pitkäaikaisiin suhteisiin asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Olemme onnistuneet työssämme, kun voimme auttaa sidosryhmiämme parantamaan laatua, suorituskykyä ja kannattavuutta. #tuningyourquality


kvalitest industrial

Punasillantie 31 A,
40950 Muurame, Finland
puh. +358 (0)20 730 6070
sales@kvalitest.com

Palvelemme teitä mielellämme!