Hyppää sisältöön

Pakkaustestaus.fi-sivusto on Kvalitest Industrial Oy:n pakkaustestaukseen keskittyvä sivusto. Täältä löydät keskitetysti tarjoamamme pakkaustestauslaitteet ja -ratkaisut.

Kokenut testauslaiteasiantuntija

Kvalitest on teknologiatoimittaja, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn testaus- ja mittauslaitteita ja -ratkaisuja pohjoismaisen tutkimuksen, tuotekehityksen ja teollisen tuotannon tarpeisiin.

Kvalitestilla on toimistot Suomessa Muuramessa ja Ruotsissa Brommassa. Muuramen Test Centerissä asiakkaamme pääsevät tutustumaan tarjoamiimme testauslaitteisiin.

Meitä on yhteensä yhdeksän työntekijää mittaus- ja testauslaitteiden parissa. Kaikilla kentällä työskentelevillä on kovatasoinen tuote- ja sovellusosaaminen. Yhdessä meillä on yli 100 vuoden kokemus testaus- ja mittaustuotteiden ja -järjestelmien markkinoinnista, myynnistä ja käytöstä.

Kattavat huolto- ja kalibrointipalvelut

Tarjoamme asennus-, kenttähuolto- ja kalibrointipalveluita toimittamiimme järjestelmiin. Huollamme kaiken, minkä myymme.

Saat meiltä myös akkreditoidut kalibrointipalvelut, kuten esim. sääkaappien ISO/IEC 17025 -akkreditoitua kalibrointia (lämpötila ja kosteus) ainoana Suomessa!

Autamme asiakkaitamme tuunaamaan laatua #tuningyourquality

Me Kvalitestissa pyrimme aina pitkäaikaisiin suhteisiin asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Olemme onnistuneet työssämme, kun voimme auttaa sidosryhmiämme parantamaan laatua, suorituskykyä ja kannattavuutta.

Kvalitest – Driven by quality, guided by excellence

Kvalitest ISTA packaging testing