Hyppää sisältöön
muovipakkausten testaus

Muovipakkausten ja -materiaalien testilaiteratkaisut

Muovi- ja joustopakkauksilta edellytetään hyviä mekaanisia ominaisuuksia. Testaamalla voidaan selvittää ja todentaa, miten pakkaus kestää siihen kohdistuvat rasitukset. Tiiveyttä, vetolujuutta, joustavuutta, jäykkyyttä, paksuutta, puhkaisulujuutta jne voidaan luotettavasti ja toistettavasti testata erilaisin testauslaittein.

Vaativiin testaustarpeisiin permeaatioanalysaattorit, paksuustesterit, pakkauskaasutesterit, vuototarkastuslaitteet, tiiveystesterit, aineenkoestuskoneet, erilaiset mittarit ja monet muut laadukkaat, tarkat ja turvalliset testauslaitteet saat meiltä. Tarjoamme myös ainoana Suomessa paikallisen huollon kaikille myymillemme laitteille.

hapenläpäisynopeuden testeri
Permeaatioanalysaattorit läpäisysiirtonopeustestauksiin Kattava valikoima permeaatioanalysaattoreita, joilla pystytään testaamaan eri materiaalien hapen, vesihöyryn ja hiilidioksidin läpäisysiirtonopeutta.
kaasutesteri
Hapenläpäisynopeuden testerit Tehokkaat ja tarkat analysaattorit korkean ja keskisuurteen sulkuominaisuuksien omaavien sulkumateriaalien hapenläpäisyn (OTR) mittaamiseen.
hapenläpäisynopeuden testeri
Hiilidioksidin läpäisynopeuden testerit Testijärjestelmät hiilidioksidin permeaation analysointiin ja kaasun läpäisynopeuden, liukoisuuskertoimen, diffuusiokertoimen ja läpäisevyyskertoimen määrittämiseen.
vesihöyryn läpäisynopeus testeri permeaatio
Vesihöyryn läpäisynopeuden testerit Vesihöyryn permeaation analysointitesterit (WVTR) mahdollistavat tarkat ja yksityiskohtaiset tulokset. Niillä on kattavata soveltuvuus erityypisiin sovelluksiin.
permeaation analysointi
Yhdistetty hapen ja vesihöyryn läpäisyn testeri UUTTA: Ei enää kahta erillistä laitetta hapen (OTR) ja vesihöyryn (WVTR) siirtonopeuden analysointiin, vaan ne voidaan suorittaa yhtä aikaa yhdellä laitteella!
paksuustesteri
Paksuustesterit Korkeatarkkuuksiset mekaaniset paksuusmittarit, joita voidaan käyttää erilaisten kalvojen, levyjen, paperin, aaltopahvin, kuitukankaiden jne paksuuden mittaukseen.
kaasuanalysaattori
Pakkauskaasutesterit Käsimalliset, erittäin helppokäyttöiset ja selkeät analysaattorit tarjoavat tarkan ja nopean hapen ja hiilidioksidin määrän arvioinnin (valinnaisella CO2-anturilla) suljetuista pakkauksista, pulloista, tölkeistä jne.
repäisytesteri
Repäisytesteri Uudentyyppinen repäisytesteri eri materiaalien repäisykestävyyden testaaamiseen.
vuototesteri
Vuototesterit Tiivisteiden lujuuden, laadun, murtumispaineen, eheyden, puristuskestävyyden, vääntövoiman ja liitos-/irrotusvoiman määrittämiseen erilaisissa pakkauksissa.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki edustamamme ratkaisut löytyvät kokonaisuudessaan Labthinkin kotisivuilta, josta voi kätevästi hakea laitteita testiomaisuuden, sovelluksen tai testausstandardin mukaan.

Haluatko lisätietoja? Voit ottaa yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella