Muovipakkaukset

pakkaustestaus

Muovipakkausten ja -materiaalien testauslaiteratkaisut

Muovi- ja joustopakkauksilta edellytetään hyviä mekaanisia ominaisuuksia. Testaamalla voidaan selvittää ja todentaa, miten pakkaus kestää siihen kohdistuvat rasitukset. Tiiveyttä, vetolujuutta, joustavuutta, jäykkyyttä, paksuutta, puhkaisulujuutta jne voidaan luotettavasti ja toistettavasti testata erilaisin testauslaittein.

Vaativiin testaustarpeisiin permeaatioanalysaattorit, paksuustesterit, pakkauskaasutesterit, vuototarkastuslaitteet, tiiveystesterit, aineenkoestuskoneet, erilaiset mittarit ja monet muut laadukkaat, tarkat ja turvalliset testauslaitteet saat meiltä. Tarjoamme myös ainoana Suomessa paikallisen huollon kaikille myymillemme laitteille.

hapenläpäisynopeuden testeri

Permeaatioanalysaattorit läpäisysiirtonopeustestauksiin

Kattava valikoima permeaatioanalysaattoreita, joilla pystytään testaamaan eri materiaalien hapen, vesihöyryn ja hiilidioksidin läpäisysiirtonopeutta.

kaasutesteri

Hapenläpäisynopeuden testerit

Tehokkaat ja tarkat analysaattorit korkean ja keskisuurteen sulkuominaisuuksien omaavien sulkumateriaalien hapenläpäisyn (OTR) mittaamiseen.

hapenläpäisynopeuden testeri

Hiilidioksidin läpäisynopeuden testerit

Testijärjestelmät hiilidioksidin permeaation analysointiin ja kaasun läpäisynopeuden, liukoisuuskertoimen, diffuusiokertoimen ja läpäisevyyskertoimen määrittämiseen.

vesihöyryn läpäisynopeus testeri permeaatio

Vesihöyryn läpäisynopeuden testerit

Vesihöyryn permeaation analysointitesterit (WVTR) mahdollistavat tarkat ja yksityiskohtaiset tulokset. Niillä on kattavata soveltuvuus erityypisiin sovelluksiin.

permeaation analysointi

Yhdistetty hapen ja vesihöyryn läpäisyn testeri

UUTTA: Ei enää kahta erillistä laitetta hapen (OTR) ja vesihöyryn (WVTR) siirtonopeuden analysointiin, vaan ne voidaan suorittaa yhtä aikaa yhdellä laitteella!

paksuustesteri

Paksuustesterit

Korkeatarkkuuksiset mekaaniset paksuusmittarit, joita voidaan käyttää erilaisten kalvojen, levyjen, paperin, aaltopahvin, kuitukankaiden jne paksuuden mittaukseen.


kaasuanalysaattori

Pakkauskaasutesterit

Käsimalliset, erittäin helppokäyttöiset ja selkeät analysaattorit tarjoavat tarkan ja nopean hapen ja hiilidioksidin määrän arvioinnin (valinnaisella CO2-anturilla) suljetuista pakkauksista, pulloista, tölkeistä jne.

repäisytesteri

Repäisytesteri

Uudentyyppinen repäisytesteri eri materiaalien repäisykestävyyden testaaamiseen.

vuototesteri

Vuototesterit

Tiivisteiden lujuuden, laadun, murtumispaineen, eheyden, puristuskestävyyden, vääntövoiman ja liitos-/irrotusvoiman määrittämiseen erilaisissa pakkauksissa.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki edustamamme ratkaisut löytyvät kokonaisuudessaan Labthinkin kotisivuilta, josta voi kätevästi hakea laitteita testiomaisuuden, sovelluksen tai testausstandardin mukaan.

Haluatko lisätietoja? Voit ottaa yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella:

kvalitest industrial

Punasillantie 31 A,
40950 Muurame, Finland
puh. +358 (0)20 730 6070
sales@kvalitest.com

Palveleme teitä mielellämme!