Hyppää sisältöön
pakkaustestaus

21.02.2024

Onko teillä tarve varmistaa, että pakkauksenne kestävät kuljetuksen ja varastoinnin rasitukset?

Ymmärrämme, miten kriittisen tärkeä pakkauksen suojaavuus logistiikkaketjussa on. Siksi tarjoamme kattavan valikoiman pakkaustestauslaitteita, jotka on suunniteltu luotettavaan, toistettavaan ja vertailukelpoiseen testaukseen.

Iskujen ja shokkien vaikutuksia kuljetusketjun aikana simuloivista pudotustestereistä tärinätestausjärjestelmiin, pinoampiskestävyyttä arvioivista puristustestereistä sääkaappeihin – meillä on kaikki mitä tarvitset varmistaaksesi, että pakkauksesi täyttää vaaditut standardit, ovat riittävän kestäviä ja suojaavat tuotetta.

✅ Miksi valita meidät?

Suorituskykyiset ratkaisut: Teemme yhteistyötä alan johtavien laitetoimittajien kanssa, jotka tunnetaan omien alojensa edistyksellisimmistä testilaitteista.

Tarkkuus ja laatu: Laadukkaat testerit mahdollistavat tarkat ja luotettavat testit.

Monipuolisuus: Laaja valikoima testauslaitteita kaikkiin tarpeisiisi mekaanisesta testauksesta olosuhdetestaukseen. Mm. ISTA- ja ASTM-standardien toteuttamiseen tarvittavat testerit saat meiltä.

Asiantuntemus: Kokenut asiantuntijatiimimme on apunanne ja tukenanne ennen ja jälkeen testilaitehankinnan. Näin varmistamme, että saat tarpeitasi vastaavat testilaitteet. Huollamme ja kalibroimme kaiken minkä myymme. Ota yhteyttä – voimme nostaa pakkaustestauksenne uudelle tasolle!