Hyppää sisältöön
pudotustesteri

17.11.2021

Tutustu kattavaan testauspalveluiden tarjontaamme

Onko teillä testaustarpeita, mutta omaa testilaitetta ei ole? Kenties omaa testauskapasiteettia ei ole tarpeeksi, eikä uuden testilaitteen hankkiminen ole ajankohtaista? Ole yhteydessä meihin – autamme mielellämme! Moderni, huippuvarusteltu Test Centerimme ja kokeneet asiantuntijamme varmistavat erinomaisen testausympäristön.

Palvelemme teitä keskellä Muuramessa, Jyväskylän kupeessa keskellä Suomea, hyvin kulkuyhteyksien äärellä. Tarjoamme seuraavia testauspalveluita:

SÄÄOLOSUHDETESTAUSTA
Säätestikaapeillamme on mahdollista simuloida nopeita, huomattavia lämpötilan ja kosteuden muutoksia etelän kuumasta ja kosteasta pohjoisen kylmään. Näin voidaan jo tuotekehitysvaiheessa nopeutetusti testata tuotteenne kestävyys ja toimivuus erilaisissa ääriolosuhteissa. Tarjoamme myös yhdistettyä sääolosuhde-/tärinätestausta.

TÄRINÄTESTAUSTA
Tärinätestauksella varmistat laitteesi rakenteen mekaanisen kestävyyden ja toimintakyvyn tärinää, ravistusta ja iskuja vastaan jo tuotekehitysvaiheessa. Tarjoamme myös yhdistettyä sääolosuhde-/tärinätestausta.

PUDOTUSTESTAUSTA
Pudotustestauksella voidaan toistettavasti testata, miten pakkaus, laite tai tuote kestää pudotuksen pudotustesterin alustalle eri pudotuskorkeuksista ja -kulmista. Pystymme tekemään ISTA-vaatimusten mukaisia testauksia

PAKKAUSTEN PURISTUSTESTAUSTA
Pakkausten puristustestauksella voidaan toistettavasti testata, miten pakkaus kestää puristusvoimaa niin kuljetuksen kuin varastoinninkin aikana. Pystymme tekemään ISTA-vaatimusten mukaisia testauksia.

AINEENKOESTUSTA
Tuotteet altistuvat elinkaarensa aikana myös staattisille voimille. Tuotteeseen tai sen osaan kohdistuu erisuuntaisia voimia vedon, taivutuksen, puristuksen tai esimerkiksi leikkautumisen muodossa. Aineenkoestuskoneemme tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia materiaalien ja laitteiden testaamiseen!

MITTAUSTA JA ANALYSOINTIA
Mm. suurnopeuskuvantamisesta ja dynaamisia mittauksia/analyysejä.

KYSY MYÖS UV-TESTAUSPALVELUA!