Hyppää sisältöön
sääkaappi

11.01.2022

Laatu paranee olosuhdetestauksella

Pakkausten olosuhdesuorituskykyä voi ja kannattaa testata

Jotta pakkauksen sisältö pysyy ehjänä ja vahingoittumattomana, on pakkauksen kyettävä kestämään lämpötilaa ja kosteutta.

Pakkaukset altistuvat useille ympäristöolosuhteille, jotka voivat vaikuttaa niiden kestävyyteen, käyttäytymiseen ja rakenteelliseen eheyteen kuljetuksen aikana. Olosuhdetesteillä voidaan arvioida pakkauksen laatua ja toimintaa kaikissa ympäristöolosuhteissa. Ne ovatkin eräänlaisia suorituskykytestejä.

Olosuhdetestauksella on mahdollista selvittää tuotteen, pakkauksen tai materiaalin soveltuvuutta ja luotettavuutta erilaisissa käyttöolosuhteissa. Lämpötilatesteissä tutkitaan, minkälaisia fysikaalisia muutoksia erilaiset lämpötilat ja lämpötilojen muutokset aiheuttavat tutkittaviin kohteisiin olosuhteita jäljittelemällä.

Testaamista koskevat vaatimukset perustuvat pääosin kansainvälisiin standardeihin ja asiakkaiden omiin teknisiin tietoihin toimintavarmuudesta.

Olosuhdetestilaitteissa voidaan simuloida erilaisia olosuhteita ja lämpötiloja –75 °C:sta jopa +200°C:een saakka. Testauslaitteillamme voidaan testata mm. korkeaa lämpötilaa, matalaa lämpötilaa, testata lämpötilan vaihteluita ja kosteuden vaikutusta.

Meiltä saat olosuhteita simuloiviin testeihinne suositut ACS-testikaapit kilpailukykyiseen hintaan. ACS Discovery -sarjan sääkaapit ja lämpökaapit ovat suorituskykyisiä, vakaita ja käyttäjäystävällisiä testausjärjestelmiä, jotka tarjoavat tarkkuutta ja luotettavuutta olosuhteita simuloivissa testeissä.

Tutustu tarkemmin olosuhdetestauslaitteisiimme tästä.

Kerromme mielellämme lisää olosuhdetestausratkaisuista!

? sales@kvalitest.com
? 020 730 6070

Olosuhdetestauslaiteratkaisuja Test Centerissämme Muuramessa. Kuvassa Riikka Suominen.