Hyppää sisältöön
kvalitest

Sääkaapit ja lämpökaapit

Sää- ja lämpökaapit olosuhdetestaukseen

Meiltä saat olosuhteita simuloiviin testeihinne suositut ACS testikaapit kilpailukykyiseen hintaan. ACS Discovery -sarjan sääkaapit ja lämpökaapit ovat vakaita, suorituskykyisiä ja käyttäjäystävällisiä testausjärjestelmiä, jotka tarjoavat tarkkuutta ja luotettavuutta olosuhteita simuloivissa testeissä.

sääkaappi olosuhdetestaukseen

Sääkaappi etädiagnostiikalla = huomattavia kustannussäästöjä

Discovery-sääkaappi sisältää ainutlaatuisen, etätuella varustetun ohjausjärjestelmän, joka alentaa kokonaiskustannuksia; jopa 70 % virhetiloista voidaan korjata ilman, että huoltomiestä tarvitaan vianselvitystä varten fyysisesti paikan päälle. Testikaapissa on etädiagnostiikkajärjestelmä, jonka avulla huoltohenkilöt myös tietävät jo ennen saapumistaan, missä vika on. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Katso tästä sarja lyhyitä ja havainnollisia videoita ACS:n MyKratos-ohjausjärjestelmästä (sisäänrakennettu sääkaappiin) ja MyAngelista (etädiagnostiikka ja tukijärjestelmä) »

Helposti ohjattava olosuhdekaappi, jossa ekotehokas jäähdytystekniikka

Discovery-sääkaapissa on suuri 10” kosketusnäyttö, jolla voidaan määritellä ja ohjata testiohjelmia ja profiileja helposti. Myös nykyisen prosessin seuranta on vaivatonta. Tämä voidaan tehdä myös PC:llä, tabletilla ja/tai matkapuhelimella.

Voit tutustua Discovery-sarjaan tämän esitteen kautta »

sääkaappi olosuhdetestaukseen

Etsitkö pientä olosuhdekaappia?

ACS tarjoaa myös pienempiä, Compact-sarjan sääkaappeja jopa 200 litraan asti. Sääkaapit ovat kompakteja, hiljaisia ja tehokkaita, ja ne soveltuvat pienemmille testattaville kohteille ja ovat optimaalisia vaihteoehtoja silloin, kun laboratorion lattiapinta on rajallinen. Voit tutustua Compact-sarjaan tämän esitteen kautta »

olosuhdekaappi

Haluatko lisätietoja? Voit ottaa yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella: