“Oikeilla pakkauksilla voisi säästää miljoonia.”

pekka ja taija jolanki

“Muuramesta löytyy yksi pohjoismaiden edistyksellisimmistä testilaboratorioista, jossa varmistetaan, että paketit selviävät pitkistä matkoista maailmalle – Kvalitestillä on rankan vuoden jälkeen kovat kasvuhalut” – näin otsikoi Keskisuomalainen piipahdettuaan Test Centerillämme.

Juttelimme siitä, miten pakkaustestauksella voidaan löytää balanssi tuotteen turvallisen pakkaamisen ja kustannusten välillä. Jos alipakkaa, lähetettävä tuote voi mennä rikki, ja toisaalta jos ylipakkaa, sekä pakkaus- että lähetyskustannukset nousevat. Ylipakkaaminen ei myöskään ole ekologista. Testaaminen todellakin kannattaa aina! 👍

Artikkeli löytyy täältä (juttu on maksumuurin takana). Teksti: Justus Vento. Kuvat: Sami Saarenpää.

%d bloggers like this: